1. رشد توانایی های حافظه

مغز انسان قادر است به مقدار زیادی از اطلاعات دسترسی داشته باشد. می‌تواند تعداد عظیمی یعنی کتابخانه‌ای از کتاب‌ها را به خاطر بسپارد و نام و چهره افرادی را که فقط یک یا دو بار با آن‌ها ملاقات کرده‌ایم، تشخیص دهد.

یادگیری زبان خارجی، به ویژه در کودکی، به ایجاد ارتباطات عصبی قوی‌تر بین نیمکره راست و چپ مغز کمک می‌کند که منجر به بهبود مهارت‌های حافظه می‌شود. با افزایش قدرت به خاطر سپردن اطلاعات، یادگیرندگان قادر خواهند بود به راحتی اطلاعات روزانه خود را به خاطر بسپارند حتی بدون تلاش. به همین دلیل، کودکان دو زبانه در حل مسائل، برنامه‌ریزی و تمرکزِ بهتری دارند.

2. کسب نمرات بالاتر در آزمون ها
تحقیقات نشان می‌دهد که یادگیرندگانی که بیش از یک زبان می‌دانند، در آزمون‌های استاندارد، نمرات بهتری کسب می‌کنند و در دانشگاه نیز موفق‌تر عمل می‌کنند.(از دوستان خود که فقط زبان مادری خود را صحبت می‌کنند.)

یادگیری زبان جدید می‌تواند به کودکان در یادگیری سایر دروس مانند تاریخ، ریاضی و علوم کمک کند. همچنین، این امکان را برای آنان فراهم می‌کند تا به همان شیوه فکر کنند که افرادی از فرهنگ‌های مختلف فکر می‌کنند و ذهنیت آنان را درک کنند. این به یادگیرندگان کمک می‌کند تا مهارت‌های بهتری در ارتباطات شفاهی و همچنین در خواندن و نوشتن پیدا کنند.

3. فهم بالاتر از از دیگر فرهنگ ها

یادگیری زبان دوم در سنین پایین به کودکان کمک می‌کند که فرهنگ‌ها و ارزش‌های دیگران را درک کنند. گفته می‌شود که کودکی که بیش از یک زبان بلد است، می‌تواند با آسانی پیام فرهنگ‌های مختلف را درک کند و قصد آن‌ها را به راحتی بفهمد.

همچنین، می‌تواند باعث شود کودکان به فرهنگ و نژاد دیگران با ذهنیت باز نگریسته و تفاوت‌های بین فرهنگ‌های مختلف را به عنوان چیزی مثبت و طبیعی بپذیرند.

4. ارتقای مهارت شنیداری
باور دارند کودکانی که در سنین پایین زبان دوم را یاد می‌گیرند، قادر خواهند بود با وضوح و شفافیت بیشتری گوش دهند. این به آنان کمک می‌کند تا بهتر یاد بگیرند و به راحتی سوالات و پاسخ‌های افراد اطراف خود را درک کنند.

آنان قادر خواهند بود نقاط اصلی گفتار فردی را پیدا کرده و بیشتر از آنچه که فرد می‌گوید را درک کنند.

5. اعتماد به نفس بیشتر برای یادگیری زبان در آینده

یادگیری زبان دوم در سنین پایین، باعث خواهد شد که در آینده بالاترین اعتماد بنفس را برای یادگیری زبان‌های دیگر داشته باشند. این به آنان کمک می‌کند تا گرامر، تلفظ و واژگان را بهتر درک کنند.

آنان قادر خواهند بود با خوبی و روان بودن بالا ارتباطشان را برقرار کنند و درک بهتری  از دنیای اطراف خود داشته باشند که باعث خواهد شد تا برای یادگیری زبان‌های دیگر اشتیاق و علاقه بیشتری پیدا کنند. این می‌تواند در آینده فرصت‌های بزرگی را برای آنان ایجاد کند.

6. دامنه لغت قوی

دایره واژگانِ افرادی که در سنین پایین زبان دوم یاد می‌گیرند به شدت تقویت می‌شود. آن‌ها می توانند بیشتر از آنچه می‌شنوند و می‌گویند را درک کنند و به راحتی در زبانی که انتخاب کرده‌اند صحبت کنند.

آن‌ها همچنین در تمامی روزها در حال یادگیری واژگان جدید هستند و هر گفتار برایشان کلاس درسی است که باعث می‌شود دایره واژگانشان در سنین کم، بزرگ‌ شود.

7. رشد مهارت‌های اجتماعی

افرادی که در سنین کودکی زبان دوم را یاد می‌گیرند، می‌توانند مهارت‌های اجتماعی شان را به گونه بهتری برای خود توسعه دهند و درباره دنیای اطرافشان بیشتر بدانند.

به عنوان مثال، آن‌ها ممکن است در گفتار خود اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند و افراد دیگر را بهتر درک کنند. کودکان قادر خواهند بود سوالات بهتری از افراد اطرافشان بپرسند که به آنان کمک می‌کند بیشتر درباره فرهنگ‌های دیگر یاد بگیرند. همچنین، این می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا با دوستان جدید از کشورهای دیگر آشنا شوند.

8. فهم آسان تر زبان نوشتاری

یادگیری زبان دوم می‌تواند به یادگیرندگان کمک کند تا با راحتی، مهارت‌های ارتباطی نوشتاری بهتری کسب کنند. با رشد، آن‌ها قادر خواهند بود متون نوشتاری زبان هدف را بهتر درک کنند. این امر به آن‌ها کمک می‌کند تا به راحتی بتوانند خواندن، نوشتن و بیان خود را به صورت واضح و روشن انجام دهند.

یادگیری یک زبان دیگر در سنین پایین به یادگیرندگان کمک می‌کند تا تمرکز و علاقه زیاد تری داشته باشند که باعث می‌شود بهتر و سریع‌تر متن های نوشتتاری را بخوانند. 

9. اعتماد به نفس بیشتر

یادگیری یک زبان دیگر به عنوان کودک، باعث افزایش اعتماد به نفس زبان آموزان می‌شود زیرا آن‌ها می‌توانند از زبانی که می‌خواهند برای بیان خود استفاده کنند و دچار مکث و لکنت و ... نخواهند شد.

آن‌ها قادر خواهند بود با روانیِ بیشتری ارتباط برقرار کرده و نیازی به درخواست کمک از والدین برای شناخت واژگان جدید نخواهند داشت. این مورد برای اعتماد به نفس آن‌ها مفید است و این گونه احساس بهتری نسبت به  خودشان خواهند داشت. آن‌ها همچنین کمتر از سایر یادگیرندگان از خودشان خجالتی خواهند بود و حاضرند آموخته های جدید را بدون ترس از شرمندگی امتحان کنند.

10. به تأخیر افتادن شروع آلزایمر

کاهش عملکرد شناختی یکی از مشکلات رایج در سالمندی است. گفته می‌شود که با ادامه یادگیری چیزهای جدید و فعالیت بیشتر مغز، می‌توانیم پیری مغز را کند کنیم.

هر چه کودک به زبان های بیشتری صحبت کند، مغز او بیشتر تلاش می کند تا سالم بماند. صحبت کردن به زبان دیگر، کودک را در استفاده از مغزش یاری می‌کند و به دلیل نیاز به تلاش بیشتر برای صحبت کردن به زبان دوم، مغزش برای مدت بیشتری فعال و سلامتی خود را حفظ می‌کند. همچنین، این می‌تواند به کودک در مهارت‌های تصمیم‌گیری کمک کند که در زندگی بهترین انتخاب‌ها را برای خودشان انجام دهند.

اکنون که از مزایای یادگیری زبان دوم برای فرزندتان مطلع شدید، باید اقدام کنید و یادگیری زبان دوم را به عنوان یک اولویت مهم در نظر بگیرید. والدین چند زبانه دارای مزیت بزرگی هستند که می‌توانند از تولد فرزندشان شروع کرده و به او زبان دوم را آموزش دهند. با این حال، برای بزرگسالانی که چند زبانه نیستند، هنوز هم بسیاری از گزینه‌هایی برای آموزش زبان دوم به کودکان وجود دارد. زبان کوچولو با تخصص خودش به صورت جهانی به جمع آوری و طراحی بسته های آموزشی دقیق پرداخته است. 

زبان کوچولو آماده کمک به شماست!

همین حالا شروع کنید!